VillHaNu

Om

Välkommen!

 
Här hos Vill Ha Nu kommer du att hitta accessoarer med mera, inköpta från olika håll i världen och i små partier - det gäller att passa på om du hittar något du gillar!

Vi finns på Facebook, där du kan gilla oss: Villhanu

Här kan du läsa lite mer om de olika märkena du hittar hos VillHaNu

Vi försöker hitta nya produkter som inte finns på så många ställen, men som har en egen historia. Är det något du har letat efter som du vill att vi ska hjälpa dig hitta, så hör gärna av dig med tips!

Vill du att vi kommer och besöker dig i din stad? Möhippa? Tjejhippa? Bara sådär hippa? Hör gärna av dig via mail, så kan vi diskutera ett upplägg som passar dig.

MADIBA

Är så stolt att få erbjuda dessa små armband. Till minne av en av världens största ledare, Nelson Mandela. Dessa små armband är tillverkade av tyger som liknar skjortorna som Mandela älskade att bära, som identifierade honom med folket. Armbandet har ett hänge med några av hans citat han använde. 10 ZAR går till the Nelson Mandela Foundation for Children.

Du kan välja mellan 6 olika ordspråk. Vid varje hänge finns en liten symbol i form av en stjärna, ett hjärta, en blomma, en fyrklöver eller liten fjäril. Mönstret i tygerna varierar och är sällan lika.

Madiba Tribute is the bracelet dedicated to one of the bravest and most powerfull men of our times: Nelson Mandela Made by stripes of fabric similar to the Mandela Shirts, worn by the Douth African president, proud to identify himself with the colours and the spirit of his people. Mandela Tribute is a symbol, a memory, an idea of Peace and hope to have on our wrists. On every bracelet a phrase, a thought of the great Mandela to never forget and to carry out his deed, for every worn bracelet 10 zar will be donated to Mandela Foundation for Children.

Which bracelet will you wear?

JOSH - Ett flaggskepp bland smyckestillverkare i Holland. 2001 startade det holländska designparet produktionen av dessa gedigna, tunga försilvrade smycken. Kollektionen är enorm och de varierar sig med äkta swarowskistenar, silverdelar, skinn mm. Senaste är roséfärgade swarowskistenar som kommer till sommaren. Nu efter mer än 10 år sker design och produktion under ett och samma tak i Holland. Det finns inga lager, smyckena görs endast på beställning. Med den filosofin och med ett brett sortiment som passar både män och kvinnor har de skapat en unik plats på marknaden.

Det smarta strandskynket

En multiprodukt som passar både som bad eller strandhandduk. Eller varför inte som sjal över axlarna, picknickfilt på sommaren eller bordsduk. Ena sidan är i mjuk bomull och andra sidan i tunn ´snabbtorkande bommullsfrotté. Bär den runt höfterna som en sarong eller som klänning. Finns i en mängd olika färger, så alla i familjen kan ha en egen. En liten ficka på insidan där du kan bevara nycklar, mobil, mm

VyVYN Hill - ett nytt märke med armband och halsband i olika färger och detaljer, som alla kan blandas till unika variationer. Bär dem som armband eller halsband. En växlande kollektion som bara säger: Vill Ha NU !

TULSI - Ett nytt italienskt smyckemärke. Tuffa armband och ringar i skinn med bl a äkta swarowskistenar.
Handgjorda i Italien på beställning

BAELTEKOMPAGNIET - Danskt märke med tuffa bälten, men även sjalar och tunikor. Du hittar bra modeaccessoarer till bra priser.

HAPPINESS - Roligaste t-shirts för dig som njuter av livet och vågar skämta om livet.

Fancy Fanny -  snyggaste handskarna till hösten. Vama yllehandskar med mocka och fodrade med varmaste cashmere. Finns i olika färger.

Finest Cashmere - Poncho's med knappar i en fantastisk kvalitet cashmere. Finns även tillhörande mössor.

Undrar du över något? 

Maila oss: margareta.swartling@telia.com

                    Eller ring:   070 565 1352